• To perform, knife skills basic cutting.
  • Knowledge of deep frying, Shallow frying & stir frying.
  • Knowledge of food safety and hygiene.
  • Must have knowledge of Assembling orders
  • Must of knowledge of Cold Garnish & basic cooking techniques
  • Must develop and follow the HACCP principles to assure safe preparation
  • Monitors kitchen equipment and reports issues to superiors
  • Continually develops culinary knowledge to produce high-quality meals
  • Measures, mixes, and prepares meal ingredients, sauces, and seasonings
  • Washes, chops, and cuts fruit, meat, and vegetable items
  • Assesses inventory and requests resupply when necessary
  • Disposes of spoiled items and adheres to sanitation policies
  • FIFO follow-up in daily operation.

Qualification and Experience:

  • Matriculation or above
  • Minimum 01- 02 Years relevant experience

نوکری کی تفصیلات

کل عہدے:
1 اشاعت
نوکری کی شفٹ:
پہلا پہر
نوکری کی قسم:
نوکری کا مقام:
جنس:
کوئی ترجیح نہیں
کم از کم تعلیم:
میٹرک / او لیول
کیریئر کی سطح:
تجربہ کار پیشہ ور
کم از کم تجربہ:
2 سال
اس سے پہلے درخواست دیجیۓ:
ستمبر ۲۴, ۲۰۲۴
تاریخِ اِشاعت:
اگست ۲۳, ۲۰۲۴

Professional Employers (Pvt) Ltd

بھرتی / روزگار کے ادارے · 51-100 ملازمین - لاہور

PEOPLE delivers business, strategic and human capital solutions, which give a new life to your business and take your organization to a new growth trajectory. Our unique approach helps ensure that all levels of the organization work together to create an innovative, talent-powered organization, cutting out redundancies, ultimately helping our clients to achieve excellence in what they do.

آپ کو کس حوالے سے برتری حاصل ہے؟

اپنے بارے میں ہماری پیشہ ورانہ رائے اور تقابلی جائزہ حاصل کیجیۓ
اپنی سی وی کو موءثر بنانے کیلئے ہماری ماہرانہ مشاورتی ٹیم سے رابطہ کریں
روزی پریمیئم کو آزمائیں
I found a job on Rozee!