Job Responsibilities:

  • Producing high quality plates both design and taste wise.
  • Ensuring that the kitchen operation in a timely way that meets our quality standards, Order supplies to stock inventory appropriately.
  • Comply with and enforce sanitation regulations and safety standards.
  • observing and executing safety and hygiene regulations.
  • Manage and train kitchen staff, establish working schedule and assess staff's performance

Technical skills & competencies:

  • Pan Cooking Skills
  • Knife Skills
  • Grilling Skills
  • FIFO
  • Stir frying Skills
  • Frying Skills
  • Basic Communication
  • Initiative
  • Problem-Solving
  • Job Knowledge
  • Appearance/Hygiene
  • Systems Adaptability
  • Aptitude/Suitability for Position
  • Team Work
  • Ethics & Integrity

Requirments:

  • Matric / Intermediate
  • 30 to 40 years of age
  • 12-15 Years of Experience

نوکری کی تفصیلات

کل عہدے:
1 اشاعت
نوکری کی شفٹ:
پہلا پہر
نوکری کی قسم:
محکمہ:
People!
نوکری کا مقام:
جنس:
کوئی ترجیح نہیں
کم از کم تعلیم:
میٹرک / او لیول
کیریئر کی سطح:
تجربہ کار پیشہ ور
کم از کم تجربہ:
12 سال (Experience in F & B)
اس سے پہلے درخواست دیجیۓ:
جولائی ۱۳, ۲۰۲۴
تاریخِ اِشاعت:
جون ۱۲, ۲۰۲۴

Professional Employers (Pvt) Ltd

بھرتی / روزگار کے ادارے · 51-100 ملازمین - لاہور

PEOPLE delivers business, strategic and human capital solutions, which give a new life to your business and take your organization to a new growth trajectory. Our unique approach helps ensure that all levels of the organization work together to create an innovative, talent-powered organization, cutting out redundancies, ultimately helping our clients to achieve excellence in what they do.

آپ کو کس حوالے سے برتری حاصل ہے؟

اپنے بارے میں ہماری پیشہ ورانہ رائے اور تقابلی جائزہ حاصل کیجیۓ
اپنی سی وی کو موءثر بنانے کیلئے ہماری ماہرانہ مشاورتی ٹیم سے رابطہ کریں
روزی پریمیئم کو آزمائیں
I found a job on Rozee!