• Must have knowledge of Chinese Authentic food menus & different dishes
  • Must of knowledge of Cold Garnish & basic cooking techniques
  • Must develop and follow the HACCP principles to ensure safe preparation
  • Monitors kitchen equipment and reports issues to superiors
  • Continually develops culinary knowledge to produce high-quality meals
  • Measures mixes, and prepares meal ingredients, sauces, and seasonings
  • Washes, chops, and cuts fruit, meat, and vegetable items
  • Assesses inventory and requests resupply when necessary
  • Knowledge of 4-Hour Rule, Buffet, and ala carte menu preparation.
  • Plates meal items under the chef de parties supervision
  • Disposes of spoiled items and adheres to sanitation policies

Requirement:

  • 2-3 years of relevant experience (Chinese + continental)
  • Professional Cooking /CHEF Diploma
  • 20 to 30 years of age
  • Matriculation or above

Essential technical skills:

  • Pan cooking Skills
  • Knife Skills
  • BBQ Skills
  • FIFO
  • Stir Frying Skills
  • Grilling Skills

نوکری کی تفصیلات

کل عہدے:
1 اشاعت
نوکری کی شفٹ:
پہلا پہر
نوکری کی قسم:
محکمہ:
Human Resources
نوکری کا مقام:
جنس:
کوئی ترجیح نہیں
کم از کم تعلیم:
انٹرمیڈیٹ / اے لیول
کیریئر کی سطح:
تجربہ کار پیشہ ور
تجربہ:
2 سال - 3 سال
اس سے پہلے درخواست دیجیۓ:
نومبر ۰٦, ۲۰۲۴
تاریخِ اِشاعت:
اکتوبر ۰۷, ۲۰۲۴

Professional Employers (Pvt) Ltd

بھرتی / روزگار کے ادارے · 51-100 ملازمین - لاہور

PEOPLE delivers business, strategic and human capital solutions, which give a new life to your business and take your organization to a new growth trajectory. Our unique approach helps ensure that all levels of the organization work together to create an innovative, talent-powered organization, cutting out redundancies, ultimately helping our clients to achieve excellence in what they do.

آپ کو کس حوالے سے برتری حاصل ہے؟

اپنے بارے میں ہماری پیشہ ورانہ رائے اور تقابلی جائزہ حاصل کیجیۓ
اپنی سی وی کو موءثر بنانے کیلئے ہماری ماہرانہ مشاورتی ٹیم سے رابطہ کریں
روزی پریمیئم کو آزمائیں
I found a job on Rozee!