Job Responsibilities

  • Knowledge about Food Safety and HACCP.
  • Knowledge about Measure and prepare ingredients accurately according to recipe requirements.
  • Knowledge of Ensure that all products meet the established standards of quality and taste.
  • Ability to follow recipes accurately, ensuring consistent quality.

Qualification and Experience:

  • Matric with Culinary Certificate/Intermediate
  • 20 to 50 years age
  • 8-15 Years

نوکری کی تفصیلات

کل عہدے:
1 اشاعت
نوکری کی شفٹ:
پہلا پہر
نوکری کی قسم:
نوکری کا مقام:
جنس:
کوئی ترجیح نہیں
کم از کم تعلیم:
میٹرک / او لیول
کیریئر کی سطح:
تجربہ کار پیشہ ور
کم از کم تجربہ:
8 سال
اس سے پہلے درخواست دیجیۓ:
دسمبر ۱۷, ۲۰۲۴
تاریخِ اِشاعت:
نومبر ۱٦, ۲۰۲۴

Professional Employers (Pvt) Ltd

بھرتی / روزگار کے ادارے · 51-100 ملازمین - لاہور

PEOPLE delivers business, strategic and human capital solutions, which give a new life to your business and take your organization to a new growth trajectory. Our unique approach helps ensure that all levels of the organization work together to create an innovative, talent-powered organization, cutting out redundancies, ultimately helping our clients to achieve excellence in what they do.

آپ کو کس حوالے سے برتری حاصل ہے؟

اپنے بارے میں ہماری پیشہ ورانہ رائے اور تقابلی جائزہ حاصل کیجیۓ
اپنی سی وی کو موءثر بنانے کیلئے ہماری ماہرانہ مشاورتی ٹیم سے رابطہ کریں
روزی پریمیئم کو آزمائیں

ملتی جلتی نوکریاں

Chef de partie/ baking and pastry instructor- Hospitality & Culinary Arts

Riphah International University, اسلام آباد, پاکستان
دسمبر ۱۴, ۲۰۲۴ شائع ہوئی
I found a job on Rozee!